Vihreän kullan eliksiiriä ihollesi

Päivitys 14.4.2022: Kuusenkerkkä-hoitoöljy nyt verkkokaupassa!

***

Kuvittele mielessäsi kuusimetsä, sen tunnelma, tuoksu ja vienon vihreät herkät kuusenkerkät, jotka merkitsevät uudistumista, uutta kasvua, elinvoimaa. 

Uusi Vaicute-kuusenkerkkäöljy on uutettu kainuulaisista, käsin poimituista kuusenkerkistä, ja kuusenkerkän lailla Vaicute-hoitoöljylläkin on uudistava vaikutus: se hoitaa kuivaa, halkeilevaa ihoa ja kuivuuttaan törröttäviä tai repeileviä kynsinauhoja, tukee leikkausarpien parantumista, ehkäisee raskausarpien syntymistä ja silottaa jo olemassa olevia raskausarpia sekä lievittää kaikenlaisten arpien kutinaa. Öljy säilyttää ihon elastisuuden ja on myös mainio apu laastari- ja teippijäämien puhdistamiseen iholta.

Vaicute-kuusenkerkkäöljy hoitaa kuivaa ihoa, arpia ja kynsinauhoja

Vaicute-hoitoöljy on täysin vegaaninen. Kuusenkerkän lisäksi se sisältää muun muassa puolukansiemen- ja manteliöljyä, E-vitamiinia ja skvalaania.

Öljyä hierotaan ihoon ja kynsinauhoihin 1–3 kertaa päivässä tarpeen mukaan.  Jo yhdesssä pisarassa on huikeasti tehoa.

Vaicute-kuusenkerkkäöljyn on ideoinut kajaanilainen sairaanhoitaja-kynsiteknikko Erja Halonen ja valmistanut Raisan Terveyspirtti omassa tuotantotilassaan Kajaanissa.

Erja Halonen

Öljypullojen elegantit etiketit ovat parhaillaan painettavina silkkipainossa, ja me Vaicute-tiimissä laskemme päiviä, jotta pääsisimme pullottamaan tätä Suomen vihreän kullan eliksiiriä sisältävää samettista öljyä, joka hoitaa ihoasi tehokkaasti ja samaan aikaan lempeällä kosketuksella.

Kuusenkerkällä on pitkä käyttöhistoria, vaikka se voikin olla monelle vielä tuntematon ihanuus. Kuusenkerkkä on saanut myös julkista tunnustusta: Suomen Terveystuotekauppaiden Liitto valitsi sen vuoden 2021 rohdoskasviksi  – meidän mielestämme erittäin ansaitusti.  Me puolestamme tuomme kuusenkerkän ainutlaatuiset vaikutukset ulottuvillesi ihoa hellivän öljyn muodossa.

Jos haluat tietoa uudesta Vaicute-kuusenkerkkäöljystä, viesti: info@vaicute.fi  Kerromme mielellämme!
 
Lue myös: Arpien öljyäminen ja hoito ehkäisevät kipua ja kehon toimintahäiritöitä, kirjoittaa fysioterapeutti Marita Karppinen

Vihreän kullan eliksiiri nyt Vaicute-verkkokaupassa. Kuusenkerkkä-hoitoöljyä on saatavana myös hajusteettomana.

 

Takaisin blogiin